COUTOS DO RIO XALLAS, SANTA COMBA, E XALLAS
DIA 23
07:30 horas Concentración dos participantes no restaurante O PEJO Lugar San Cosme de Antes
09:00 “ Inicio da 1ª manga11:00 “ Finaliza a primeira fase. Cambio de pescador e control. 11:15 “ Inicio segunda fase13:15 “ Fin da 1ª manga. 14:00 “ Concentración no restaurante O PEJO “ Inicio da 2ª manga “ Finaliza a primeira fase. Cambio de pescador e control. 18:15 “ Inicio segunda fase 20:15 “ Fin da competición20:45 a 21:30 Entrega de plicas no restaurante bar O PEJO
Unha vez elaborada e verificada a clasificación, Clausura do campionato, e entrega de trofeos Nota: Último día para mandar tódolos datos, relación de participantes, DNI Nº de licencia federativa, o día 15 sábado. Marcaranse postos individuais o día 22 pola tarde, para o que solicito a colaboración voluntaria dos clubs, vémonos no bar O PEJO as 4 da tarde. O reparto de postos será segundo corresponda polo nº de pescadores inscritos segundo relación alfabetiza dos clubs. Participaran dous pescadores por club de forma alternativa nos distintos coutos. Levaranse cubertas as plicas e demais documentación, pois ao ser mais de 20 clubs os inscritos con un total provisional de mais de 80 pescadores, atrasaría moito o inicio da competición se o facemos ese mesmo día. Sortearemos ese día as quendas. As bases serán as da Federación Española de Pesca. Ao ter que levar cubertos os permisos de pesca, prégase que non se fagan cambios de última hora, e que cada club confirme que veñan tódolos pescadores inscritos ou ben manden suplentes; de non facelo así, non poderían participar.Os acompañantes e o delegado aboarán a comida ese mesmo día, 15€, sempre e cando non forme parte do equipo, posto que a comida dos pescadores corre a cargo da Federación.
Neste enlace encontraras tódolos datos lugar de concentración os coutos e rutas.
Firmado: o Delegado da F.G.P.
Felix Rodil Álvarez
09:00 “ Inicio da 1ª manga
Unha vez elaborada e verificada a clasificación, Clausura do campionato, e entrega de trofeos
No hay comentarios:
Publicar un comentario