COUTO DE FURELOS
7 e 8-MAIO-2011
PROGRAMA
07:30 horas Concentración dos participantes no Hotel-Restaurante CARLOS 96 (Ctra.N-547) Melide
Sorteo de dorsais e entrega de documentación
08:45 “ Inicio da 1ª manga
10:45 “ Finaliza a primeira fase. Cambio de pescador e control.
11:15 “ Inicio segunda fase
13:15 “ Fin da 1ª manga.
14:00 “ Concentración e xantar no (A DESIGNAR)
16:00 “ Inicio da 2ª manga
18:00 “ Finaliza a primeira fase. Cambio de pescador e control.
18:30 “ Inicio segunda fase
20:30 “ Fin da competición
20:30 a 21:00 Entrega de plicas
07:45 horas Concentración dos participantes no Hotel-Restaurante CARLOS 96 (Ctra.N-547) Melide
08:45 “ Inicio da 1ª manga
10:45 “ Finaliza a primeira fase. Cambio de pescador e control.
11:15 “ Inicio segunda fase
13:15 “ Fin da 1ª manga.
14:00 “ Concentración e xantar no (A DESIGNAR)
16:00 “ Inicio da 2ª manga
18:00 “ Finaliza a primeira fase. Cambio de pescador e control.
18:30 “ Inicio segunda fase
20:30 “ Fin da competición
20:00 a 21:00 Entrega de plicas
Unha vez elaborada e verificada a clasificación. Clausura do campionato e entrega de trofeos
BASES
1) O material a utilizar sera cana de lanzado de libre eleccion, carrete manual ou automático, fío monofilamento,será obrigatorios o uso de sacadeira, dado que os participantes non poderán tocar a peza capturada coa man, entregándolla ao control para que a mida e a devolva á auga.
2) Os artificiais a utilizar seran a culleriña cun só anzol dunha soa punta e sen morte e aparello dun maximo tres moscas con boia ou buldo.
3) Calquera control pode pedir o exame dos aparellos de pesca de calquera pescador durante o momento do concurso.
4) Todo participante que non se presente ou abandone a proba ou a acción de pesca, antes de finalizar a hora oficial, perderá o seu dereito á clasificación e a continuar a proba.
5) Calquera inscrito ou participante que ,sen ter causa xustificada de forza maior, non participe ou se ausente, sen ter nomeado un reserva será privado de licenza federativa por dous anos.
6) Calquera outra norma non descrita anteriormente estaráse ó regulamento da FEPYC.
No hay comentarios:
Publicar un comentario